Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Η Αριστερή Αντικαπιταλιστική Παρέμβαση – Ανταρσία στην ΑΜΘ καταγγέλλει την τραμπουκική επίθεση θρασύδειλων φασιστών εναντίων του δημοτικού συνδυασμού «Ανταρσία στην Ξάνθη» με επικεφαλής τον αγωνιστή δάσκαλο Τζεμαλή Μηλιαζήμ.


Το βράδυ του Σαββάτου ξημερώματα Κυριακής 19/05/2019  φασιστοειδή έσκισαν τις αφίσες του συνδυασμού «ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην Ξάνθη» στον οικισμό του Πούρναλικ και τις πέταξαν μέσα στην αυλή του σπιτιού υποψηφίου δημοτικού συμβούλου. Σίγουρα η ύπαρξη, και μάλιστα για πρώτη φορά, ψηφοδελτίου της αντικαπιταλιστικής αριστεράς στο δήμο Ξάνθης, ενοχλεί πολύ εθνικιστές, ρατσιστές φασίστες και το συνάφι τους που παίζουν το ρόλο του "μακριού χεριού" για το σύστημα. Εξ ου και η επίθεση που στόχο είχε τον εκφοβισμό. Οι αγωνιστές/ίστριες όμως δεν τρομοκρατούνται!
Καλούμε τον κόσμο ,στην τριπλή εκλογική μάχη στις 26 Μάη, να στηρίξει τους υποψήφιους συναγωνιστές/στριες που καθημερινά στους χώρους δουλειάς και φοίτησης, στις γειτονιές και στο δρόμο δίνουν τη μάχη απέναντι στον ρατσισμό, στον σεξισμό και στον εθνικισμό. Να στηρίξει τους συνδυασμούς της αντικαπιταλιστικής αριστεράς ώστε να εκφραστεί και στην κάλπη το ρεύμα εκείνο που πάει κόντρα στις πολιτικές κυβέρνησης-ΕΕ-κεφαλαίου που γεννάνε τον φασισμό!

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των εκλογών της 8ης Οκτώβρη 2023

  Οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση πραγματοποιήθηκαν ενώ η χώρα μετράει ακόμα καταστροφές, ενώ σοβεί ένα τεράστιο κύμα ακρίβειας και κ...